Kloosterwelle is een oecumenische pioniersplek in Zeeland/Schouwen-Duiveland.
Samen met de mensen om ons heen richten wij ons op kloosterwaarden als stilte, concentratie, toewijding, aandacht, eenvoud en discipline als tegenwicht voor de drukte van het leven van alledag.

Sinds de oprichting in 2014, blijkt uit de reacties van onze daggasten, dat Kloosterwelle in meerdere opzichten in staat is het verschil te maken en aanvullend te zijn. Deelnemers ervaren dit o.m. tijdens het meditatief zingen, vieringen naar de kloostertraditie, het samen delen van de huisgemaakte maaltijden en geordende bezinnings/retraitedagen.

Kloosterwelle is een unieke plek waar wekelijks geoefend wordt in een vorm van spiritualiteit, die weerbaar maakt en het zoeken naar zingeving bevordert.

Wij hopen dat u Kloosterwelle een warm hart toedraagt. Wij nodigen u uit vriend van ons te worden, met een jaarlijkse bijdrage van €25,00 per persoon per jaar. Uw steun versterkt ons draagvlak en maakt het mogelijk dat wij ons verder kunnen ontwikkelen.

Voor uw steun geven wij ook graag iets terug:

• U ontvangt van ons elk kwartaal onze nieuwsbrief om u op de hoogte te houden van onze ontwikkeling en onze activiteiten
• Jaarlijks een ‘vriendenbijeenkomst’ met een culturele/muzikale invullling
• Een korting van 10% bij deelname aan een retraitedag

U kunt zich opgeven als Vriend van Kloosterwelle met een mail naar: kloosterwelle@gmail.com

Voor nadere informatie over Kloosterwelle en haar activiteiten verwijzen wij u graag naar onze website: www.kloosterwelle.nl

Namens de pioniersgroep, van harte aanbevolen.

 

SECRETARIAAT

Contactadres:
Marga van Dijck
Scheepstimmerdijk 5b
4301 LR Zierikzee
0622984624
kloosterwelle@gmail.com

Contactadres Corneliuskerk
Koster Marlies Deurloo
Dorpsring 2
4326 AB Noordwelle
0111 – 462050